Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέος δικτυακός τόπος της Ε.Ε. και on-line διαβούλευση με τις επιχειρήσεις για τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε πρόσφατα (21/9/2007) έναν νέο δικτυακό τόπο, στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/enterprise/admin-burdens-reduction, για να δώσει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να περιορισθεί ο διοικητικός φόρτος που αντιμετωπίζουν. Συγχρόνως με την online διαβούλευση,......

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε πρόσφατα (21/9/2007) έναν νέο δικτυακό τόπο, στη διεύθυνση

http://ec.europa.eu/enterprise/admin-burdens-reduction
, για να δώσει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να περιορισθεί ο διοικητικός φόρτος που αντιμετωπίζουν.

Συγχρόνως με την online διαβούλευση, ο Αντιπρόεδρος της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής Günter Verheugen ανήγγειλε ότι ανατέθηκε ο υπολογισμός του διοικητικού κόστους που προκύπτει από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και την εκτέλεσή της σε εθνικό επίπεδο. Μια ομάδα υψηλού επιπέδου αποτελούμενη από ενδιαφερόμενους - και υπό την προεδρία του  Edmund Stoiber – μετά το πέρας της πρωθυπουργίας του – θα δώσει συμβουλές για το υπό εξέλιξη έργο δυνάμει του Προγράμματος δράσης για τον περιορισμό του αδικαιολόγητου  διοικητικού φόρτου (IP/07/1339).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο