Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG)

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG) κ. Ανδρέα Βγενόπουλο και συζήτησαν θέματα αναφορικά με την παρούσα κατάσταση και τις επιχειρηματικές και στρατηγικές προοπτικές του ΟΤΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η MIG κατέχει ποσοστό που υπερβαίνει το 10% του μετοχικού κεφαλαίου και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του ΟΤΕ....

Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG)

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Marfin Investment Group (MIG) κ. Ανδρέα Βγενόπουλο και συζήτησαν θέματα αναφορικά με την παρούσα κατάσταση και τις επιχειρηματικές και στρατηγικές προοπτικές του ΟΤΕ.

 Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η MIG κατέχει ποσοστό που υπερβαίνει το 10% του μετοχικού κεφαλαίου και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του ΟΤΕ. Ο Υπουργός, με την ευκαιρία της συνάντησης, επανέλαβε την ήδη διακηρυγμένη θέση της Κυβέρνησης σχετικά με την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ. Ο κ. Βγενόπουλος, εκ μέρους της MIG, διαβεβαίωσε για την πρόθεση άριστης συνεργασίας με την Κυβέρνηση σχετικά με το μέλλον του ΟΤΕ. Εντός των επομένων ημερών θα υπάρξει εκτενέστερη δημόσια ανακοίνωση της MIG επί του θέματος.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο