ΠΕΦΕ -Φορολογικό Σεμινάριο

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

20 Σεπτέμβριος 2007
Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων( Π.Ε.Φ.Ε.), συμμετέχοντας στον πόνο των πληγέντων πυροπαθών συνανθρώπων μας και στην προσπάθεια τους να ξανακτίσουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους , διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο και ζητά την προσέλευση όλων των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα στις 24 Σεπτεμβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα στο ξενοδοχείο NOVOTEL MIRAYA επί της οδού Μ. Βόδα 4, Αθήνα, με θέματα: Taxheaven.gr

ΘΕΜΑ 1:
Αθήνα 19/09/2007
 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
 
Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων( Π.Ε.Φ.Ε.), συμμετέχοντας στον πόνο των πληγέντων πυροπαθών συνανθρώπων μας και στην προσπάθεια τους να ξανακτίσουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους , διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο και ζητά την προσέλευση όλων των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα στις 24 Σεπτεμβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα στο ξενοδοχείο NOVOTEL MIRAYA επί της οδού Μ. Βόδα 4, Αθήνα, με θέματα:
 
1. Φ. Π. Α.   ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ και ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ με εισηγητή τον κ. ΣΕΙΜΕΝΗ ΟΡΕΣΤΗ Οικονομολόγος - Συγγραφέας.
 
2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ με εισηγητές τον κ. ΑΜΠΕΛΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ Προγράμματα UNION και τον κ. ΤΣΙΩΛΗ ΘΩΜΑ Λογιστή - Φοροτεχνικό.
 
3. ΑΛΛΑΓΕΣ Κ.Β.Σ. με εισηγητές τον   κ.ΚΑΒΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Λογιστή - Φοροτεχνικό και τον κ. ΚΡΙΓΚΑ ΧΡΗΣΤΟ Λογιστή.
 
4. ΑΛΛΑΓΕΣ Φ.Π.Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, με εισηγητές τον. κ.ΒΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗ   Λογιστή - Φοροτεχνικό και τον κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Λογιστή - Φοροτεχνικό.
 
5. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, με εισηγητή τον κ. Γιαννόπουλο Χρήστο τ. Γεν. Διευθυντή του   Υπ. Οικ. & Οικονομικών ( Δ/νση Ελέγχων).
 
6. ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με εισηγητή τον κ. ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΟ Αντιπρόεδρο της Π.Ε.Φ.Ε.
 
Τα έσοδα του σεμιναρίου θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας πυροπαθείς σε όλη την Ελλάδα. Συνάδελφοι είναι ΧΡΕΟΣ μας στους ανθρώπους που τόσα χρόνια είμαστε δίπλα τους .
 
Είναι χρέος μας απέναντι στους πληγέντες Επιχειρηματίες, άλλωστε και το ξενοδοχείο NOVOTELMIRAYA συμμετέχει ενεργά με την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση της αίθουσας για τους σκοπούς του σεμιναρίου.
 
Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  σε όλη την Ελλάδα.
 
Κάθε χρόνο τα μέλη της Π.Ε.Φ.Ε παρακολουθούν σεμινάρια  επαγγελματικής κατάρτισης.
Στόχος μας είναι να παρακολουθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
τα σεμινάρια μας για την καλύτερη επαγγελματική κατάρτιση τους.
 
Μετά τιμής
                                                            Για το Δ.Σ.
 
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
     ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ    ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
                                                       ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΟΥΚΗΣ




ΘΕΜΑ 2:
 
Αθήνα 19/9/2007
   
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
 
Σήμερα δόθηκε εκ νέου εντολή στους Εφόρους να φροντίσουν στην περαίωση (έως τέλος Οκτωβρίου) των εκκρεμών υποθέσεων μεταβιβάσεων, δωρεών - γονικών παροχών, κληρονομιών και ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Η περαίωση θα γίνει με αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα στις περιοχές. Οι έλεγχοι που θα γίνουν ως προς τους Ημιυπαίθριους χώρους θα είναι οδυνηροί. Στον Εφοριακό που θα ζητήσει να ελέγξει τους χώρους της κατοικίας σας, έχετε την δυνατότητα να μην του επιτρέψετε τον έλεγχο της κατοικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε νΆ απευθυνθείτε στα γραφεία της Π.Ε.Φ.Ε.

Σύμφωνα με τον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ άρθρο 325 « όποιος ελέγχει τις τσέπες των φορολογούμενων έχει φυλάκιση τουλάχιστον ΔΥΟ ΕΤΩΝ».
 
    Είμαστε στην διάθεση σας.
Μετά    τιμής
για το Δ.Σ.
 
          Ο Πρόεδρος                   Οι    Αντιπρόεδροι                      Ο Γεν.Γραμματέας
 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ     ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΟΥΚΗΣ