Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υποχώρησαν τον Αύγουστο και στο οκτάμηνο οι ακάλυπτες επιταγές

17 Σεπτέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Βελτίωση παρουσίασαν τον Αύγουστο οι δείκτες πιστωτικής "ασφυξίας" της αγοράς, ενώ και τα στοιχεία του οκταμήνου δείχνουν υποχώρηση των ακάλυπτων επιταγών και των απλήρωτων συναλλαγματικών έναντι της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου του 2006.
Υποχώρησαν τον Αύγουστο και στο οκτάμηνο οι ακάλυπτες επιταγές

Βελτίωση παρουσίασαν τον Αύγουστο οι δείκτες πιστωτικής "ασφυξίας" της αγοράς, ενώ και τα στοιχεία του οκταμήνου δείχνουν υποχώρηση των ακάλυπτων επιταγών και των απλήρωτων συναλλαγματικών έναντι της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου του 2006.

Ειδικότερα, με βάση στοιχεία της εταιρείας Τειρεσίας ΑΕ, η συνολική αξία τους την χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2006 διαμορφώθηκε στα 774,51 εκ.ευρώ έναντι 932,27 εκ.ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα, παρουσιάζοντας μείωση 17%.

Τον Αύγουστο, οι ακάλυπτες επιταγές ήταν 5.991 σε τεμάχια, με αξία 61,33 εκ.ευρώ, σημειώνοντας μείωση 18,4% όσον αφορά τον αριθμό και κατά 21% όσον αφορά την αξία τους, έναντι του Ιουλίου. Σε σχέση με τον Αύγουστο του 2006, παρατηρήθηκε μείωση κατά 25,1% στον αριθμό των ακάλυπτων επιταγών και κατά 34,4% στην αξία τους. Από την αρχή του έτους, ο Αύγουστος είναι ο μήνας με τον μικρότερο αριθμό επιταγών, όχι όμως και σε αξία, καθώς τον Απρίλιο είχε διαμορφωθεί στα 60,43 εκ.ευρώ.

Πηγή Ναυτεμπορική


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης