Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών Σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ

Αναφορικά με ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη συνέντευξη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη στα οικονομικά sites, από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:....

Απάντηση σε δημοσιογράφους σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ

Αναφορικά με ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη συνέντευξη του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη στα οικονομικά sites, από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης ήταν απολύτως ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ. Ο κ. Αλογοσκούφης κατέστησε σαφές ότι αυτό δεν υπάρχει στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης, ο οποίος έχει ως κύριο στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
 
Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη μείωση της φορολογίας και στην ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων. Αυτό έπραξε με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και την αύξηση του αφορολογήτου ορίου και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με τη μείωση των φόρων στα ακίνητα, που θα νομοθετηθεί αμέσως μετά τις εκλογές.
 
Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι εκ του πονηρού και στόχο έχει να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη ενόψει των βουλευτικών εκλογών».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο