Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων.

Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης σε συνέντευξη που έδωσε σε τρία Διαδικτυακά sites «Euro2day», «Reporter» και «Capital»....

Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων.
Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης σε συνέντευξη που έδωσε σε τρία   Διαδικτυακά sites «Euro2day», «Reporter» και «Capital».

H απάντηση του υπουργού σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με την εισφοροδιαφυγή στα ταμεία  και την πιθανότητα νέας ρύθμισης χρεών.

"Εγώ έχω δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει άλλη ρύθμιση ούτε για τα φορολογικά που είναι της δικής μου αρμοδιότητας. Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων. Θα προχωρήσουμε κανονικά με βάση τις διαδικασίες ακριβώς γι αυτό το λόγο που λέτε. Διότι, δεν μπορούμε συνεχώς να διευκολύνουμε αυτούς που δεν είναι συνεπείς. "

    Όσοι δεν είναι συνεπείς, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα υποστούν όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος. Και έχω συμφωνήσει και με τον κ. Μαγγίνα ότι το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στα ασφαλιστικά Ταμεία.

O Υπουργός προανήγγειλε επίσης τη σταδιακή κατάργηση του φόρου 0,15% που επιβάλλεται στις πωλήσεις των εισηγμένων μετοχών, κατά πάσα πιθανότητα από 1ης Ιανουαρίου 2008, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα τεθεί κανένα "πλαφόν" στο αφορολόγητο της πρώτης κατοικίας που εξήγγειλε το περασμένο Σάββατο στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.


Ολόκληρη η συνέντευξη του Υπουργού

http://mfile.akamai.com/23909/wmv/minfigr.download.akamai.com/23909/10_09_2007_Int_150k_final2.asx
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο