Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπ. Οικ.: Μείωση αντικειμενικών κατά 20% μεσοσταθμικά

Το πόρισμα της επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών προβλέπει μείωση των αντικειμενικών αξιών, σύμφωνα με τις οποίες θα υπολογιστεί και ο ΕΝΦΙΑ του νέου έτους.

Tη μείωση των αντικειμενικών αξιών κατά 20% μεσοσταθμικά προβλέπει το πόρισμα της αρμόδια επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών για την περιοχή της Αττικής.

Οι μειώσεις ξεκινούν από τις φθηνές περιοχές όπου οι αντικειμενικές αξίες μειώνονται κατά 5%, στις μεσαίες περιοχές η μείωση φθάνει έως και το 20% ενώ στις ακριβές περιοχές παρά την αρχική εισήγηση της επιτροπής για μείωση έως 30% το πόρισμα κατέληξε σε μέση μείωση κατά 10%.

Με τις νέες αντικειμενικές αναμένεται να υπολογιστεί ο νέος ΕΝΦΙΑ του 2016 καθώς και οι μεταβιβάσεις, γονικές παροχές και κληρονομιές με το νέο έτος.


Πηγή: Καθημερινή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο