Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΕΒΕΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που στάθηκαν αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες, ματαιώνει κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση μέχρι τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.πυρκαγιών που στάθηκαν αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες, ματαιώνει κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση μέχρι τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.

ΕΒΕΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που στάθηκαν αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες, ματαιώνει κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση μέχρι τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ταυτόχρονα, με στόχο να συμβάλει στην οικονομική στήριξη των πληγέντων, κυρίως στο νομό Ηλείας όπου σημειώθηκαν και οι μεγαλύτερες και καταστροφικότερες πυρκαγιές, καλεί και τις 80.000 επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Β.Ε.Α. να συνεισφέρουν οικονομικά μέσω χρηματικών καταθέσεων σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, ο αριθμός του οποίου θα γνωστοποιηθεί αύριο με νεότερη ανακοίνωση του Επιμελητηρίου. Στον ειδικό αυτό λογαριασμό το ΕΒΕΑ θα καταθέσει συμβολικά το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. ¶γγελο Αγγελόπουλο, τον διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει τις δράσεις του για περαιτέρω στήριξη των πληγέντων.  
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο