Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΓΣΕΒΕΕ: Ματαιώνεται η συμμετοχή στη ΔΕΘ

EΙΔΙΚΟ λογαριασμό για τις πυρόπληκτες περιοχές ανοίγει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ματαιώνοντας ταυτόχρονα κάθε μετακίνηση μελών του Δ.Σ. στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και τη δημιουργία Περιπτέρου της Συνομοσπονδίας και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στον εκθεσιακό χώρο, ώστε τα αναλογούντα έξοδα να κατατεθούν στον λογαριασμό...

ΓΣΕΒΕΕ: Ματαιώνεται η συμμετοχή στη ΔΕΘ

EΙΔΙΚΟ λογαριασμό για τις πυρόπληκτες περιοχές ανοίγει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ματαιώνοντας ταυτόχρονα κάθε μετακίνηση μελών του Δ.Σ. στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και τη δημιουργία Περιπτέρου της Συνομοσπονδίας και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στον εκθεσιακό χώρο, ώστε τα αναλογούντα έξοδα να κατατεθούν στον λογαριασμό.

Την απόφαση έλαβε το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ, το οποίο καλεί επίσης τις Ομοσπονδίες μέλη της και τα σωματεία των ΜΜΕ όλης της χώρας να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως και τα Επιμελητήρια και κάθε συνάδελφο επιχειρηματία που έχει τη δυνατότητα να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό. Η επόμενη μέρα για τους κατοίκους των περιοχών αυτών και για την τοπική οικονομία, εκτιμά ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δημ. Ασημακόπουλος, θα είναι πολύ πιο δύσκολη και δραματική από αυτό που βιώνουν σήμερα.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο