Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τα νέα για τις εκπρόθεσμες διακοπές, τους κατοίκους εξωτερικού, και την παράταση των ΕΛΠ - Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων από τις 15 ενώσεις που συνυπέγραψαν την επιστολή για τους κατοίκους εξωτερικού με δραστηριότητα στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων από τις 15 ενώσεις που συνυπέγραψαν την επιστολή για τους κατοίκους εξωτερικού με δραστηριότητα στην Ελλάδα, στο Υπουργείο Οικονομικών με την παράσταση εκ μέρους της ΠΟΦΕΕ, του προέδρου Πανίδη Αβραάμ και του γενικού γραμματέα της ΕΦΕΕΑ Χριστόπουλου Γεώργιου και εκ μέρους των ενώσεων, από την ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ των Ηρακλείδη Ιωάννη προέδρου, Παπαγρηγορίου Νίκου γ.γραμματέα και Κασέρη Νεκτάριου εφόρου δημ.σχέσεων, από την ΕΛΦΕΕ Καλύμνου του Μουσέλη Μανώλη, προέδρου, από τη ΣΕΛΚΕ Κέρκυρας του Μαμάλου Νίκου προέδρου και της Βρανίκα Χριστίνας, γ.γραμματέα, της ΕΦΕΕ Ηρακλείου του Μπαριτάκη Παύλου, προέδρου και εκ μέρους του υπουργού, παραβρέθηκε ο διευθυντής του γραφείου του, κος Μελαχροινός  Παναγιώτης και οι συνεργάτες του υπουργού κος Παπαγιανόπουλος Σταύρος και κος Καούνης Πέτρος.

Συζητήθηκαν τα θέματα της επιστολής σε όλες τους τις διαστάσεις (θέμα φορολογίας κατοίκων εξωτερικού) και λάβαμε την δέσμευση να αποσαφηνιστεί άμεσα και μέχρι το τέλος του χρόνου με εγκύκλιο που θα εκδοθεί και θα λύνει τα επιμέρους θέματα.

Επίσης το κλίμα της συζήτησης ήταν εποικοδομητικό και τεθήκανε και ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος όπως ΜΥΦ, ΕΛΠ, Εκπρόθεσμες διακοπές, Ψηφιακή υπογραφή λογιστών και γενικότερα η στενότερη συνεργασία με τον κλάδο των Λ/Φ για την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν θεμάτων που προκύπτουν.

Ειδικότερα  για τα  ΕΛΠ ο υπουργός προτίθεται να δώσει λύση για την προαιρετική εφαρμογή τους με ένα χρόνο αναβολή. Επίσης ο πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ Πανίδης Αβραάμ προσκάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδη στην αυριανή τακτική γενική συνέλευση της ΠΟΦΕΕ να απευθύνει χαιρετισμό.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο