Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από 1.1.2016 για το χτίσιμο του αφορολογήτου θα λαμβάνεται υπόψη κάθε είδους δαπάνης που πληρώνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή κάρτας

Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κος Τρ. Αλεξιάδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ξεκαθάρισε ότι για το 2015 πρέπει να συνεχίζουμε να μαζεύουμε αποδείξεις για να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή, άσχετα από το γεγονός ότι δεν θα χρειαστούν για τη φορολογική δήλωση του έτους 2015 (για το χτίσιμο του αφορολογήτου).

Από την 1η Ιανουαρίου 2016,  το αφορολόγητο θα συνδέεται  με τις δαπάνες που γίνονται με πλαστικό χρήμα και θα λαμβάνονται υπόψιν όλες. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχει νομικό κενό για τα μηχανάκια (POS) και τον τραπεζικό λογαριασμό με τον οποίο αυτά θα είναι συνδεδεμένα, κάτι που καθιστά ακόμα δύσκολη την υποχρεωτική  χρησιμοποίησή τους από κάθε επαγγελματία.Ετικέτες για αναζήτηση Αλεξιάδης αφορολόγητο POS


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο