Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Το Ο.Ε.Ε. ζητά το ψηφιακό πιστοποιητικό για τους λογιστές - φοροτεχνικούς. Πακέτο έξι προτάσεων από τον Ο.Ε.Ε. στον Υφυπουργό κ. Α. Χαρίτση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5203922  , FAX: 5202903,  e-mail: [email protected]

Αθήνα, 10-12-2015  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πακέτο έξι προτάσεων, που αφορούν τόσο στους οικονομολόγους - μέλη του, όσο και στα χρέη των φορολογουμένων προς Δημόσιο και τράπεζες, κατέθεσαν στον υφυπουργό Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας και ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Αλαμάνος.

Αυτές αφορούν:

Στην κατοχύρωση των νέων επαγγελμάτων, του διαχειριστή αφερεγγυότητας, το μητρώο του οποίου πρέπει να τηρείται από το Οικονομικό Επιμελητήριο, του οικονομολόγου μελετητή και του εσωτερικού ελεγκτή.

Στην ένταξη των οικονομολόγων και λογιστών φοροτεχνικών στα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για την επιδότηση των δραστηριοτήτων τους.

Στο ψηφιακό πιστοποιητικό για τους λογιστές – φοροτεχνικούς.

Στην κατάρτιση των ανέργων νέων οικονομολόγων - μελών του ΟΕΕ σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Στην ενιαία ρύθμιση οφειλών σε τράπεζες και Δημόσιο (για την οποία ο υφυπουργός είπε ότι θα εξεταστεί ενδελεχώς, αμέσως μετά τα προαπαιτούμενα).

Στη συμμετοχή του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε ομάδα εργασίας για το νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, στην οποία ο κ. Χαρίτσης ήταν απόλυτα σύμφωνος.
Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2105203922
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο