Ειδήσεις Τα Briefing του κόμβου

Το briefing της ημέρας (09.12.2015)Θέματα που αναφέρθηκαν

 • Η απόφαση για την παράταση των ΜΥΦ - Τι θα γίνει με τα πρόστιμα των αποκλίσεων
 • Τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 και νέα εκκαθάριση ΕΝ.Φ.Ι.Α. - Πρέπει να δοθούν λύσεις
 • Σύνταξη οικονομικών καταστάσεων βάσει των Ε.Λ.Π. όπως αυτά προβλέπονται από τον Ν.4308/2014 ή βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς; (ΣΟΛ Α.Ε.) - Στο άρθρο αυτό γίνεται μια συνοπτική διάκριση με πίνακα, των βασικών διαφορών μεταξύ Ε.Λ.Π. και Δ.Π.Χ.Α
 • Μόνο με στοιχεία του 2015 η κατάσταση αποτελεσμάτων (Β6) για τα απλογραφικά βιβλία. (Απόφαση ΣΛΟΤ - 2440 ΕΞ)
 • Ο οδικός χάρτης των αλλαγών στη φορολογία εισοδήματος - Δημιουργία ενός μόνιμου φορέα διαλόγου.
 • Δημοσιεύματα σχετικά με ελέγχους και διασταυρώσεις στα εισοδήματα των φορολογουμένων. Η εγκύκλιος για την μεταβολή της απόφασης ΠΟΛ.1033/2014 σχετικά με την διαβίβαση στοιχείων στην ΓΓΔΕ.
 • Ποιοι θα εξαιρούνται από την χρήση πλαστικού χρήματος.
 • Σωματεία μη κερδοσκοπικά και απαλλαγή ΦΠΑ στις ευκαιριακές εκδηλώσεις.
 • Υποδείγματα προσαρτήματος μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων ΕΛΠ.
 • Άρθρο σχετικά με τις δωρεές και γονικές παροχές σε χρήμα για την κάλυψη τεκμηρίων. Μέχρι 31.12.2015 οι δωρεές και γονικές παροχές για την κάλυψη τεκμηρίων που αφορούν το εισόδημα του 2015.
 • Γραφείο Προϋπολογισμού: «Πολύ μικρό το όφελος της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά σε σχέση με την αναστάτωση που δημιουργεί η εφαρμογή του.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  Up
  Close
  Close
  Κλείσιμο