Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνεργασία της BDO Greece με τη Your Confidence

3 Δεκέμβριου 2015 Σχόλια
Συνεργασία της BDO Greece με τη Your Confidence
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


27 Νοεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η BDO Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δια του Προέδρου της κ. Ιωάννη Καλογερόπουλου τη στρατηγική συνεργασία της με την εταιρία Your Confidence Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή λογιστικών, φορολογικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς και την υλοποίηση έργων μεγάλου εύρους.

Σήμερα, η “BDO Ορκωτοί Ελεγκτές A.E.” και η “Υοur Confidence Σύμβουλοι Επιχειρήσεων A.E.” με την δυναμική των 150 έμπειρων στελεχών τους, υποστηρίζουν ένα ισχυρό πελατολόγιο 550 εταιριών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μέσω των οργανωμένων γραφείων τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.    

Με την υιοθέτηση του οράματος του διεθνούς δικτύου της BDO, να είναι ο ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας, οπουδήποτε στον κόσμο και αν ζητηθεί, χαράζουμε τη στρατηγική μας των επομένων ετών με βασικό γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε σταθερή βάση, βοηθώντας τους πελάτες μας μέσω της συνεχούς ενημέρωσης σχετικά με τις μεταβαλλόμενες διεθνείς συνθήκες οικονομίας και αγοράς.

Η BDO είναι το 5ο μεγαλύτερο δίκτυο παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Οι εταιρίες-μέλη της δραστηριοποιούνται σε 154 χώρες και απασχολούν πάνω από 63.000 άτομα προσωπικό. Ο συνολικός τζίρος τους για το 2015 ξεπέρασε τα $ 7,3 δις.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης