Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

141 πολύ καινοτόμες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν από το SME Instrument -Φάση 1

Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού
ΕΠΑΝ ΙΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


1/12/2015

141 ΜΜΕ από 24 χώρες επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση στη διάρκεια του τελευταίου κύκλου του Horizon2020 - SME Instrument - Phase 1.


Για κάθε project οι συμμετέχοντες θα λάβουν χρηματοδότηση ύψους 50.000 ευρώ για μελέτες σκοπιμότητας νέων προϊόντων με υψηλές προοπτικές εμπορικής αξιοποίησης. Επίσης μπορούν να παρακολουθήσουν και ένα τριήμερο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης (coaching).

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέλαβε 1873 προτάσεις στο πλαίσιο της Φάσης 1, στις 17 Σεπτεμβρίου, την τρίτη προθεσμία υποβολής για τον τρέχοντα χρόνο.

Οι Ιταλικές ΜΜΕ υπήρξαν ιδιαίτερα επιτυχείς στη θετική αξιολόγηση προτάσεων (30 εγκεκριμένες για χρηματοδότηση προτάσεις) ακολουθούμενες από τις Ισπανικές (24) και τις Βρετανικές (15).

Από την έναρξη του προγράμματος την 1.1.2014 , συνολικά 1.099 ΜΜΕ έχουν επιλεγεί για χρηματοδότηση στη Φάση 1 του SME Instrument.

Τα αποτελέσματα για τη δεύτερη φάση, στο πλαίσιο της οποίας οι ΜΜΕ θα διεκδικήσουν χρηματοδοτήσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ώστε να προετοιμάσουν τα προϊόντα τους για τις αγορές, θα ανακοινωθούν πριν το τέλος του Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Κατάλογοι των δικαιούχων στη Φάση 1

Χάρτης με τους δικαιούχους

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με χρηματοδοτικά εργαλεία για ΜΜΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο