Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Φοροέλεγχοι για τις αποδείξεις με «σφραγίδα και υπογραφή»

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους πραγματοποιούν στην αγορά οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομίας, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούνται οι διατάξεις όσον αφορά την έκδοση των αποδείξεων.

Φοροέλεγχοι για τις αποδείξεις με «σφραγίδα και υπογραφή»

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους πραγματοποιούν στην αγορά οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομίας, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούνται οι διατάξεις όσον αφορά την έκδοση των αποδείξεων.

Οι επιτηδευματίες ελέγχονται για τον εάν εκδίδουν τις αποδείξεις με βάση τα όσα ορίζονται στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής (σφραγίδα στο πίσω μέρος, υπογραφή κ.λπ.).

Αλλά και οι καταναλωτές θα ελέγχονται για το εάν λαμβάνουν τις «σωστές» αποδείξεις, προκειμένου στην αντίθετη περίπτωση να γίνεται έλεγχος στις επιχειρήσεις που δεν έχουν συμμορφωθεί.

Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί να μην εκμεταλλευτούν οι φορολογούμενοι το νέο μέτρο για να μειώσουν, με «παράνομες» αποδείξεις, το εισόδημά τους και ως εκ τούτου να καταβάλουν λιγότερους φόρους.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο