Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά

Γνωμοδοτική Επιτροπή για επενδύσεις - 2η Συνεδρίαση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

26 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωμοδοτική Επιτροπή για επενδύσεις


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, η 2η Συνεδρίαση της Κεντρικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής που εξετάζει ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του  επενδυτικού νόμου 3299/2004.

Η Επιτροπή γνωμοδοτεί για την απεμπλοκή επενδυτικών σχεδίων από τυχόν προβλήματα και έτσι επιταχύνει την διαδικασία ολοκλήρωσής τους με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη συμβολή εν γένει στην ανάπτυξη της χώρας. Απαρτίζεται από στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας, με Πρόεδρο τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόη Λαμπριανίδη, παράγοντες συναρμόδιων υπουργείων και εκπροσώπους φορέων ειδικών σε θέματα επενδύσεων.

Η Επιτροπή προτίθεται να συνεδριάζει δύο φορές κάθε μήνα, προκειμένου να αποσυμφορήσει τα συσσωρευμένα προς εξέταση θέματα και να επιταχυνθούν δραστικά οι διαδικασίες αξιολόγησης και ελέγχου των επενδυτικών σχεδίων. Οι δύο επόμενες συνεδριάσεις έχουν προγραμματισθεί για τις 9 και τις 22 Δεκεμβρίου 2015.

Από το Γραφείο Τύπου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο