Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Ποσοστό άνω του 5% του ΟΤΕ ελέγχει η Marfin Investment Group

Στο 5,30% ανέρχεται η συμμετοχή της Marfin Investment Group στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η MIG.

Ποσοστό άνω του 5% του ΟΤΕ ελέγχει η Marfin Investment Group (update)

 
 
Στο 5,30% ανέρχεται η συμμετοχή της Marfin Investment Group στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η MIG.

Ειδικότερα, στην επίσημη ανακοίνωση σημειώνεται ότι: Η "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ανακοινώνει ότι την 16.8.2007 το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." ανήλθε σε ποσοστό 5,30 % της επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας

Νωρίτερα το Capital.gr είχε μεταδώσει τα εξής: Ποσοστό λίγο υψηλότερο του 5% του ΟΤΕ και συγκεκριμένα το 5,3%, κατέχει πλέον η Marfin Investment Group σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει στέλεχος της εταιρείας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν μέσω του ΧΑ "πακέτα" 7.416.676 μετοχών του ΟΤΕ σε τιμή μεταξύ των 22,70 ευρώ και 22,90 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ύψους 5 δισ. ευρώ η Marfin Investment Group έχει προχωρήσει στην εξαγορά της Vivartia, αλλά και σε τοποθέτηση στην Alpha Bank.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η MIG, μετά το "πακέτο" των 3.500.000 μετοχών που πραγματοποιηθήκε στις 14 Αυγούστου κατέχει ποσοστό 74,635% επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Vivartia.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από κορυφαίο στέλεχος της MIG, η Marfin εμφανίζεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank με περίπου 1.000.000 μετοχές.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο