Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σημαντικές αλλαγές στο τελικό κείμενο του σχεδίου νόμου

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής είναι: - προσθήκη στην λίστα των δαπανών που εκπίπτουν από το εισόδημα των αποδείξεων δαπανών από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και από μπαρ. - Ρυθμίσεις για το ελάχιστο κόστος κατασκευής Οικοδομών...

Σημαντικές αλλαγές στο τελικό κείμενο του σχεδίου νόμου "Αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις" που κατατέθηκε στην βουλή.

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής είναι:
- προσθήκη στην λίστα των δαπανών που εκπίπτουν από το εισόδημα των αποδείξεων δαπανών από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και από μπαρ.
- μείωση του συντελεστή 20% που ισχύει για την αυτοτελή φορολόγηση των εσόδων από έπαθλα ή βραβεία από την κατοχή και εκμετάλλευση δρομώνων ίππων που χρησιμοποιούνται σε αγώνες ιπποδρομίου σε 10%.
- Ρυθμίσεις για το ελάχιστο κόστος κατασκευής Οικοδομών
- Υπαγωγή στο Φ.Π.Α. των κοινοπραξιών  που κατασκευάζουν ακίνητα με το σύστημα της αντιπαροχής.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο