Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο ΟΑΕΔ διοργανώνει δύο ημερίδες με θέμα «Ο ΟΑΕΔ προσεγγίζει τις επιχειρήσεις».

7 Νοέμβριου 2015 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Εθνικής Αντίστασης 8, Άνω Καλαμάκι, e-mail: [email protected]
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 6-11-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), διοργανώνει δύο ημερίδες με θέμα «Ο ΟΑΕΔ προσεγγίζει τις επιχειρήσεις».
Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN PALACE και ώρα 10.00 πμ. Η δεύτερη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel και ώρα 10.00 πμ.
Οι ημερίδες απευθύνονται σε εργοδότες, με στόχο την ενημέρωσή τους για τις νέες δράσεις και υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και την ανάπτυξη μιας σταθερής συνεργασίας του Οργανισμού με τις επιχειρήσεις. Οι ημερίδες θα ολοκληρωθούν με παράλληλα τραπέζια συζήτησης για την ανταλλαγή απόψεων.
Οι ημερίδες εντάσσονται στο έργο «Αναβάθμιση Υπηρεσιών, Εργαλείων και Διαδικασιών Συμπράξεων», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), εντάσσεται στην Πράξη «Υλοποίηση του Οργανωτικού Ανασχεδιασμού και του
Επαναπροσδιορισμού του Επιχειρησιακού μοντέλου του ΟΑΕΔ» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης