Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Φ.Π.Α. - Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το Υπ. Οικ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του κόμβου ο αναπληρωτής υπ. Οικ. κος Τρ. Αλεξιάδης, αναμένεται να υπογράψει σήμερα απόφαση για την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των περιοδικών δηλώσεων φ.π.α. (3ου τριμήνου 2015 για όσους τηρούν απλογραφικά βιβλία και μηνός Σεπτεμβρίου 2015 για όσους τηρούν διπλογραφικά βιβλία), μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2015. Η ημερομηνία αυτή θα ισχύει αντίστοιχα και για την καταβολή του φόρου. Στην απόφαση αυτή θα δίνεται και λύση αναφορικά με το θέμα της ταυτότητας οφειλής που έχει ήδη εκδοθεί για όσους έχουν υποβάλει επιτυχώς μέχρι τώρα τις σχετικές περιοδικές δηλώσεις Φ.Π.Α.

Μέσω της απόφασης αυτής θεωρούμε ότι θα αποσυμπιεστεί αρκετά η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί λόγω της καθυστερημένης έναρξης λειτουργίας της πλατφόρμας του taxis για την υποβολή των περιοδικών δηλώσεων Φ.Π.Α.  
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο