Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ένωσης Φοροτεχνικών Ηρακλείου

Ε.Φ.Ε.Ε.Η
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Παπά Πέτρου Γαβαλά 21 Ηράκλειο
                                                   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Ένωση  Φοροτεχνικών Ηρακλείου  (Ε.Φ.Ε.Ε.Η) σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη της  στην  Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) που θα γίνει την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου  2015 και ώρα  17:30μ.μ στην αίθουσα Καρούζος  του  Επιμελητήριου  Ηρακλείου Κορωναίου 9 Ηράκλειο και σε περίπτωση μη απαρτίας την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου  2015 και ώρα  17:30μ.μ στην αίθουσα Καρούζος  του  Επιμελητήριου  Ηρακλείου Κορωναίου 9 Ηράκλειο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

•  Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
•  Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
•  Συζήτηση  και έγκριση των Απολογισμών
•  Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής
•  Κατάθεση Υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη  νέου Δ.Σ- Αντιπροσώπων Π. Ο. Φ. Ε. Ε. – Ο. Ε .Β. Ε. Ν. Η.
•  Διάφορα Θέματα και Ανακοινώσεις Προτάσεις

Η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών έχει ορισθεί η Τετάρτη 04/11/2015 από ώρα 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η. οδός Βλαστών 10 Ηράκλειο.

Η συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσης κρίνεται απαραίτητη καθώς θα εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που αφορούν νέα Διοίκηση του Συλλόγου  και των αντιπρόσωπων  στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.
                                                    

Για το Δ Σ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ                                                              
Μπαριτάκης Παύλος                                             

Η Γραμματέας
Κεφαλογιάννη Δήμητρα 

Σημειώνεται ότι η 30/10/2015 αποτελεί την δεύτερη ημερομηνία για την διεξαγωγή της Συνέλευσης και θα γίνει υποχρεωτικά.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο