Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Σεμινάριο από τη Grand Value Institute με θέμα «Μετάβαση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

«Μετάβαση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα»

Η Grand Value Institute προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα κατάρτισης από έμπειρα στελέχη του κλάδου της Λογιστικής και της Φορολογίας.

Με την ψήφιση του Νόμου 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις» ενσωματώνονται στο εσωτερικό δίκαιο οι λογιστικές διατάξεις της Οδηγίας 34/2013/ΕΕ και απλοποιείται περαιτέρω ο Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) του ν. 4093/2012. Στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός των λογιστικών κανόνων της χώρας και η προσπάθεια καταπολέμησης της λογιστικής πολυνομίας με απώτερο σκοπό την αξιοπιστία, διαφάνεια και συγκρισιμότητα της χρηματοοικονομικής πληροφόρησης αλλά και τη σύγκληση με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).

Το σεμινάριο «Μετάβαση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» αποσκοπεί σε μία πρώτη εξοικείωση με τους νέους λογιστικούς κανόνες και την απεικόνιση των λογιστικών γεγονότων στις νέες ατομικές χρηματοοικονομικές καταστάσεις. Μέσα από μία διαρκή σύγκριση του παλαιού και του νέου νομικού πλαισίου, αποσαφηνίζονται σε ποια σημεία τα δύο αυτά πλαίσια συγκλίνουν και σε ποια διαφέρουν.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, στελέχη Οικονομικής Διεύθυνσης, στελέχη λογιστηρίου, αλλά ακόμα και σε Γενικούς Διευθυντές, που ενδεχομένως θέλουν να γνωρίζουν το νέο νομικό πλαίσιο που διέπει τους λογιστικούς κανόνες.

Επιστημονική Ομάδα

Η επιστημονική ομάδα της Grand Value βρίσκεται υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Νιφορόπουλου, οποίος έχει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση  στην εφαρμογή των ΕΛΠ. Ο Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος είναι Ορκωτός ελεγκτής λογιστής – «ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ». και Επιστημονικός Συνεργάτης του Taxheaven.gr.

Δείτε περισσότερα http://institute.grandvalue.gr/
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΕΦΚΑ
  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο