Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Αδυναμία ΟΑΕΕ για πληρωμή των συντάξεων Αυγούστου

Επανέρχεται το θέμα της αδυναμίας κάποιων δημόσιων Ταμείων να καταβάλλουν το σύνολο των ποσών για συντάξεις και επιδόματα τους θερινούς μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Δευτέρα, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), φέρεται να δυσκολεύεται να καταβάλλει το σύνολο του ποσού στους 280.000 συνταξιούχους ασφαλισμένους του για τις συντάξεις του Αυγούστου....

Αδυναμία ΟΑΕΕ για πληρωμή των συντάξεων Αυγούστου

Επανέρχεται το θέμα της αδυναμίας κάποιων δημόσιων Ταμείων να καταβάλλουν το σύνολο των ποσών για συντάξεις και επιδόματα τους θερινούς μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Δευτέρα, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), φέρεται να δυσκολεύεται να καταβάλλει το σύνολο του ποσού στους 280.000 συνταξιούχους ασφαλισμένους του για τις συντάξεις του Αυγούστου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση του Ταμείου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης ομολόγων συνολικής αξίας 65 εκατ. ευρώ, ώστε να συμπληρώσει το απαραίτητο ποσό των 180 εκατ. ευρώ για τους ασφαλισμένους του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση του ΟΑΕΕ είχε ζητήσει από το υπ. Οικονομικών, την προκαταβολή της κρατικής χρηματοδότησης του γ΄τριμήνου, ωστόσο το υπουργείο φέρεται να αρνήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν σχετικές πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά η διοίκηση του Ταμείου τις είχε διαψεύσει.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο