Ειδήσεις Υπενθυμίσεις

Τ. Αλεξιάδης: «Ίσως και σήμερα να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του Εν.Φ.Ι.Α.»

Όπως σχετικά δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κος Τρύφων Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στην Σία Κοσιώνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τα εκκαθαριστικά του Εν.Φ.Ι.Α. 2015 υπάρχει πιθανότητα να αναρτηθούν σήμερα (σημ. 21.10.2015).

Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε με έμφαση ότι "κάποιοι άνθρωποι θα ξενυχτήσουν σήμερα, στην διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.)  και στην Καραγιώργη Σερβίας μέχρι τις 2 και 3 τα ξημερώματα γιατί υπάρχει πιθανότητα να αναρτηθούν τα πρώτα εκκαθαριστικά του Εν.Φ.Ι.Α. Κάποια στελέχη τα οποία δεν έχω την άδεια να πω τα ονόματά τους ξενυχτάνε για να επεξεργαστούν τα δεδομένα."
Ετικέτες για αναζήτηση ΕΝΦΙΑ εκκαθαριστικά Αλεξιάδης


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο