Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. για παράταση υποβολής ετήσιου πίνακα προσωπικού

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
   
Θεσσαλονίκη 20/10/2015

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
κ. Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

ΚΟΙΝ׃
1) ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Σ.ΕΠ.Ε.
κ. Ι. ΣΟΥΚΟ
2) Π.Ο.Φ.Ε.Ε
3) ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
4) O.E.E.-Π.Τ.Κ.Μ.
5) Ε.Ε.Θ.
6) Β.Ε.Θ.
7) Ε.Β.Ε.Θ.
8) Ο.Ε.Ε.Θ
9) Ο.Β.Σ.Θ.
10) Ε.Σ.Θ.
    
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Αύριο, ημέρα Τετάρτη 21/10/2015, λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής μέσω του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» του ετήσιου πίνακα προσωπικού.

Επειδή κάθε Τετάρτη η εφαρμογή του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» παραμένει κλειστή.

Επειδή ήδη από σήμερα το σύστημα έχει πολλά προβλήματα και βραδυπορεί, λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων που δέχεται.

Επειδή την περίοδο αυτή τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία έχουν να διεκπεραιώσουν πάρα πολλές φορολογικές υποχρεώσεις (ΦΠΑ Σεπτεμβρίου και γ’ τριμήνου 2015, συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ κ.λ.π.) και σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις ο χρόνος δεν είναι επαρκής,

παρακαλούμε να δώσετε παράταση μέχρι τις 15/11/2015, για να δοθεί ο χρόνος στα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία και τα λογιστήρια των επιχειρήσεων να υποβάλλουν εγκαίρως και χωρίς προβλήματα και κίνδυνο προστίμων τον ετήσιο πίνακα προσωπικού.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                         

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΡΓΑΝΗ πίνακας προσωπικού


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο