Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η Cosmobrands επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP
Η Cosmobrands επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra ERP

Η Cosmobrands A.E., θυγατρική του πολυκαταστήματoς attica, η οποία εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά μάρκες καλλυντικών και παράλληλα έχει δημιουργήσει 4 σημεία λιανικής με την επωνυμία Carelab by attica, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra  ERP προκειμένου να αυτοματοποιήσει πλήρως όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες της, από τα οικονομικά και την εφοδιαστική αλυσίδα έως τη διαχείριση της αποθήκης της.

Για την ολοκληρωμένη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν από το μοντέλο λειτουργίας της εταιρίας, η Data Communication ανέπτυξε πρόσθετες εφαρμογές ειδικά για την Cosmobrands. Συγκεκριμένα, δημιούργησε σύστημα διαχείρισης παρακαταθηκών (προμηθευτών προς το δίκτυο Cosmobrands και αντιστρόφως, καθώς και Cosmobrands προς πελάτες και αντιστρόφως), αλλά και σύστημα Ηλεκτρονικής Ανταλλαγής Δεδομένων Αγορών-Πωλήσεων με Προμηθευτές-Πελάτες (EDI). Επιπλέον, πραγματοποίησε διασύνδεση του ERP με τo e-shop της Cosmobrands για τη βέλτιστη ροή και αξιοποίηση του συνόλου των επιχειρηματικών δεδομένων.

Με όλα τα παραπάνω, η Cosmobrands καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της για κεντρική διαχείριση σημαντικών διαδικασιών της, αποκτώντας παράλληλα πληρέστερη γνώση δεδομένων και αξιοποιώντας εποικοδομητικότερα τις επιχειρησιακές της πληροφορίες, γεγονός που συμβάλλει στον αποτελεσματικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της.

Ο κ. Δημοσθένης Μπούμης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Cosmobrands A.E. δήλωσε: «Με τις δυνατότητες που μας παρέχει το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra  ERP, η Cosmobrands A.E. περνάει σε μια νέα εποχή τεχνολογίας και δυνατοτήτων εξέλιξης. Με την εμπειρία της Data Communication καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα σύστημα που καλύπτει όλες τις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρίας μας, αναβαθμίζοντας τον τρόπο λειτουργίας μας».

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Ο συνδυασμός της τεχνολογικής καινοτομίας του Microsoft Dynamics NAV – InnovEra και της εμπειρίας της Data Communication, συνιστά πρόταση-εγγύηση για κάθε εταιρία που επιθυμεί να αναβαθμίσει την οργάνωση των διαδικασιών της και να ενισχύσει την παραγωγικότητά της. Ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες της Cosmobrands A.E., η Data Communication προχώρησε στην ανάπτυξη ειδικών πρόσθετων λειτουργιών, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής για τις ιδιαίτερες κλαδικές απαιτήσεις».


 
http://www.datacomm.gr

###

Λίγα λόγια για την Data Communication    

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 36.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 18.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360ο και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, όπου απασχολεί περισσότερα από 100 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αγάπη Παλιεράκη, τηλ. 211 1080 021, e-mail: [email protected]

Λίγα λόγια για την Cosmobrands

Με έτος ίδρυσης το 2012, η Cosmobrands AE είναι μία θυγατρική του πολυκαταστήματoς attica η οποία εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά μάρκες καλλυντικών όπως οι Diptyque, Laura Mercier, Rodial, Hei Pοa, Penhaligons και άλλες. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει 4 σημεία λιανικής με την επωνυμία Carelab by attica, τα οποία είναι ολοκληρωμένοι χώροι φροντίδας, ομορφιάς και διατροφής για όλη την οικογένεια.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Φοίβη Παναγιωτοπούλου, τηλ. 211 0123192, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο