Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Η Α.Σ.Φ.Ε.Ε.Α. χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους λογιστές για τη μαζική συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής

Η Α.Σ.Φ.Ε.Ε.Α. χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους λογιστές για τη μαζική συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. στις 17 Οκτωβρίου 2015

Με την ψήφιση των προαπαιτούμενων από την κυβέρνηση εντείνεται πλέον το κυνηγητό εναντίον μας. Οι υποτυπώδεις 100 δόσεις πλέον γίνονται δυσβάστακτες ή και μας αποβάλλουν, τα πρόστιμα ποινικοποιούνται για εμάς ενώ για τις μεγάλες επιχειρήσεις εξακολουθούν οι φοροαπαλλαγές. Το νέο ασφαλιστικό μας οδηγεί στη δουλειά ως τον τάφο, συντάξεις πείνας, νέα χαράτσια για τους συναδέλφους που είναι έτοιμοι να κλείσουν τα γραφεία τους, χωρίς παροχές υγείας για εμάς και τις οικογένειές μας, ενώ η ασφάλιση γίνεται εμπόρευμα, γίνεται πεδίο κερδοφορίας των ασφαλιστικών εταιρειών και των εταιρειών υγείας. Το μπαράζ των φορολογικών μέτρων δεν έχει τελειωμό (26%, ΕΝΦΙΑ, 100% προκαταβολή). Η περίφημη «συνέργια» των λογιστών στις χαρακτηρισμένες υποθέσεις φοροδιαφυγής των επιχειρήσεων θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στα  δικαστήρια ως κατηγορούμενους με βαριές ποινικές ευθύνες που δεν μας αναλογούν.

Με μεγάλη πλειοψηφία στη Γενική Συνέλευση οι συνάδελφοι υπερψήφισαν την πρόταση της παράταξής μας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτωβρίου 2015 στις 6.30μμ στην Ομόνοια καθώς και στην απεργία στις 12 Νοεμβρίου 2015. Επίσης και τη συμμετοχή στο λογιστικό συλλαλητήριο στην πλ. Συντάγματος στις 23 Οκτωβρίου το πρωί με αιτήματα την επαναφορά του ορίου των ΜΥΦ στα 300,00 ευρώ, την απόσυρση του απαράδεκτου μέτρου της συνέργιας στις παραβάσεις των επιχειρήσεων καθώς και όλων των υποχρεώσεων που μας έχουν αναθέσει οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα τις μείωσης του προσωπικού των Δ.Ο.Υ., των Ι.Κ.Α. και των υπόλοιπων δημοσίων οργανισμών.

Τέλος υπερψηφίστηκε επίσης και η πρότασή μας να αντιπαλέψουμε την απαράδεκτη και αντικαταστατική τακτική της ΠΟΦΕΕ να αποκλείει την κάθοδο ξεχωριστών ψηφοδελτίων στις Γενικές Συνελεύσεις και να διεκδικήσουμε τη ψήφο των συναδέλφων μέσα από ξεχωριστό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.
    
Εδώ και τώρα ξεσηκωμός. Απορρίπτουμε τη σφαγή μας.

Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΠΟΦΕΕ ψηφίζουμε

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής


Ετικέτες για αναζήτηση ΑΣΦΕΕΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο