Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ψηφιοποίηση του έντυπου αρχείου της Επιτροπής του άρθρου 70α του ν. 2238/1994

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ.: Δ ΠΡΟΜ Α 4021029 ΕΞ 2015 με ΑΔΑ: ΩΑΟ1Η-1Μ1, το Υπουργείο Οικονομικών προχωράει στην ψηφιοποίηση του έντυπου αρχείου της Επιτροπής του άρθρου 70α του ν. 2238/1994 και αναθέτει το έργο σε εταιρεία πληροφορικής και τεχνολογιών.

Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι:

Το φυσικό αρχείο της Επιτροπής του άρθρου 70Α του ν. 2238/1994 αποτελείται από 150 φακέλους, οι οποίοι αφορούν περί τις 1300 υποθέσεις φορολογουμένων που κατέθεσαν αίτηση στην Επιτροπή. Κατά κύριο λόγο οι σελίδες είναι μεγέθους Α4, ενώ υπάρχουν και λίγες σελίδες μεγέθους Α3. Ανά φάκελο υπάρχουν κατά μέσο όρο 665 σελίδες προς σάρωση. Οι σελίδες του αρχείου σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχουν λίγες τσακισμένες και ακόμη λιγότερες φθαρμένες. Συνεπώς η ποιότητα των σελίδων επιτρέπει σε αυτές να μπουν στον feeder του scanner. Κυρίως πρόκειται για ευανάγνωστα εκτυπωμένα έγγραφα, ενώ τα χειρόγραφα και δυσανάγνωστα κείμενα συνιστούν μειοψηφία επί του συνόλου. Η πλειοψηφία των εγγράφων είναι συρραμμένες σελίδες και συνεπώς απαιτείται η απομάκρυνση της συρραφής. Το περιεχόμενο των κειμένων είναι κατά κύριο λόγο απλό κείμενο, ενώ υπάρχουν και ορισμένες φωτογραφίες και σχέδια κυρίως κτιρίων.

Το κόστος του ανωτέρω έργου που ανέρχεται σε πέντε χιλιάδες εννιακόσια πενήντα Ευρώ και δεκατρία λεπτά (5.950,13 €), ήτοι: 4.837,50 € Αξία + 1.112,63 € Φ.Π.Α.23% = 5.950,13 € σύνολο.

Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να τηρεί την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που λαμβάνει γνώση στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου, τόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησης, όσο και μετά. Επιπλέον υποχρεούται να συνεργαστεί με τυχόν αρμόδιες ή συναρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε. και γενικά του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων κατά τη μετατροπή τους σε ηλεκτρονική μορφή και στη συνέχεια κατά τη φύλαξή τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο