Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - Κατατέθηκε πρόταση για την τροποποίηση της διάταξης περί συνυπευθυνότητας λογιστών στα εγκλήματα φοροδιαφυγής

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κο Δημήτρη Τσαμόπουλο, ενημερωθήκαμε ότι σε έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. που συγκλήθηκε χθες, Τρίτη 13/10/2015, αποφασίστηκε να συνταχθεί και να αποσταλεί από την Ένωση πρόταση προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κο Τρύφωνα Αλεξιάδη, σχετικά με την τροποποίηση (ως προς το ευνοϊκότερο) της διάταξης του άρθρου 8 του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου το οποίο συζητείται στη Βουλή και αφορά στη συνυπευθυνότητα των προϊσταμένων των λογιστηρίων, αλλά και των λογιστών γενικότερα, στα εγκλήματα της φοροδιαφυγής. Η πρόταση αυτή εστάλη τελικά χθες προς τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό.

Όπως μας επισήμανε ο κος Τσαμόπουλος, μαζί με την ως άνω πρόταση, εστάλη προς τον κο Τρ. Αλεξιάδη και άλλη μια πρόταση αναφορικά με την τροποποίηση των διατάξεων που αφορούν στα πρόστιμα του Κ.Φ.Δ.Ετικέτες για αναζήτηση ΕΦΕΕΑ προαπαιτούμενα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο