Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ. Χουλιαράκης: Ηπιότερη ύφεση της ελληνικής οικονομίας το 2015

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, τόνισε ότι το 2015 θα έχουμε ηπιότερη ύφεση, ενώ προανήγγειλε ότι θα αλλάξουν και τα στοιχεία στο τελικό σχέδιο του Προϋπολογισμού του 2016 και πως τον Δεκέμβριο μάλλον ξεκινά η αναδιαπραγμάτευση του χρέους.

Ο κ. Χουλιαράκης, μιλώντας στις Επιτροπές της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, σημείωσε ότι «το πρόγραμμα δεν περιέχει μείωση των χαμηλών συντάξεων. Προβλέπει σταδιακή εφαρμογή του νόμου 3865 του 2010, σταδιακή σημαίνει σε βάθος τριών δεκαετιών για την ολοκλήρωση της. Με αποτέλεσμα τη μείωση της διασποράς, τη μείωση των ανισοτήτων μεταξύ χαμηλών και υψηλών συντάξεων».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει πληθώρα νέων δεδομένων που δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία θα γνωρίσει πολύ ηπιότερη ύφεση το 2015 απ' ό,τι προβλεπόταν τρεις μήνες πριν», και έκανε λόγο για «σκόπιμη ασάφεια» και «σκόπιμες παρεξηγήσεις, παρανοήσεις της οικονομικής πολιτικής».

Πηγή: http://www.skai.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο