Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο.Σ.ΥΠ.Ε. - Συμπαράσταση στους εργαζομένους σε ΕΜΠ και ΕΚΠΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Μέλος ΑΔΕΔΥ
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110, τηλ.: 2105226008 , fax: 2103215924,
Email: [email protected], website: www.osype.gr

Αθήνα 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει τη συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της στους εκπροσώπους των Συλλόγων Διοικητικού Προσωπικού και ΙΔΑΧ – ΙΔΟΧ ΕΜΠ, καθώς και στους εκπροσώπους των Συλλόγων Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ και του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που παραπέμπονται σε δίκη τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 διωκόμενοι για τον αποφασιστικό τους αγώνα ενάντια στα μνημονιακά σχέδια για απολύσεις και περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων βρέθηκαν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών από την εποχή της πολύμηνης απεργίας τους και κατηγορούνται γιατί υπερασπίστηκαν με σθένος το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων.

Καταγγέλλουμε τις συνεχιζόμενες διώξεις εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχουν ως στόχο την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας και την ποινικοποίηση του ελεύθερου φρονήματος των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια Ευελπίδων τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 9:00π.μ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο