Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Προγραμματισμένη συντήρηση – Μη διαθεσιμότητα συστήματος ΕΡΜΗΣ/ΚΕΠ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8  Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: « Προγραμματισμένη συντήρηση – Μη διαθεσιμότητα συστήματος ΕΡΜΗΣ/ΚΕΠ»

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συντήρηση με παράλληλη διακοπή της παροχής ρεύματος στο Κέντρο Δεδομένων (Data Center) όπου φιλοξενούνται οι εφαρμογές και οι υποδομές του συστήματος ΕΡΜΗΣ/ΚΕΠ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και από ώρα 09.30 έως 17.00.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξει μη διαθεσιμότητα των εφαρμογών και δεν θα είναι δυνατή κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα των ΚΕΠ (ekep – back office) και στη Διαδικτυακή Πύλη ΕΡΜΗΣ.

Είναι προφανές ότι η προγραμματισμένη συντήρηση έχει ως στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των ανωτέρω συστημάτων, αλλά για κάθε ενδεχόμενο παρακαλούμε, σε περίπτωση που τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου διαπιστωθεί τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης υποθέσεων πολιτών (ekep – back office) ή την Πύλη ΕΡΜΗΣ, για την άμεση ενημέρωση μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων (ticketing).

Τα ΚΕΠ που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, δηλαδή και το Σάββατο, παραμένουν ανοικτά σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους, ασκούν τις αρμοδιότητές τους και εξυπηρετούν τους πολίτες στη διεκπεραίωση των διαδικασιών για τις οποίες δεν απαιτείται η λειτουργία του συστήματος διαχείρισης υποθέσεων πολιτών ekep – backoffice.


Ετικέτες για αναζήτηση ΚΕΠ ΕΡΜΗΣ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο