Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ενίσχυση της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Φορολογικής Συμμόρφωσης της Γ.Γ.Δ.Ε.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης

1) της Δ/νσης Επιχειρησιακού Συντονισμού (Καρ.Σερβίας 10. 10184 Αθήνα) με υπαλλήλους του κλάδου Εφοριακών κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ και του κλάδου Προσωπικού Η/Υ κατηγορίας ΔΕ της Γ.Γ.Δ.Ε.
και
2) της Δ/νσης Φορολογικής Συμμόρφωσης (Χανδρή 1 και Θεσ/νίκης, 18346 Μοσχάτο), με υπαλλήλους του κλάδου Εφοριακών της Γ.Γ.Δ.Ε. καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι να αποστείλουν έως 16/10/2015 αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο fax 210 3375049 σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.

Διευκρινίζεται ότι θα εξεταστούν μόνο οι αιτήσεις των υπάλληλων που υπηρετούν στις Υπηρεσίες του πίνακα διανομής της παρούσας πρόσκλησης, λαμβανομένης υπόψη της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στις περιφερειακές υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε.

Κατεβάστε την απόφαση με τις αιτήσεις από τα συνημμένα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο