Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συμφωνία Υπ. Οικονομικών - Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το πλαστικό χρήμα

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ότι θα βρεθεί λύση για τη διασφάλιση του απορρήτου.

Σε συμφωνία κατέληξαν Τρύφωνας Αλεξιάδης και Γιώργος Πατούλης για τις πληρωμές των γιατρών και με χρεωστικές κάρτες. Προϋπόθεση να διασφαλίζεται το ιατρικό απόρρητο έναντι των τραπεζών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ότι θα βρεθεί λύση για τη διασφάλιση του απορρήτου.

«Ποτέ δεν είπα ότι θα κάνουμε τη νύχτα ντου σε σπίτια» δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης. Δεν απέκλεισε όμως τις περιπτώσεις που κάποιος επαγγελματίας έχει δηλώσει το σπίτι του για γραφείο. Ο υπουργός εξήγησε πάντως ότι αυτό που είπε αφορούσε το παράδειγμα της Γερμανίας όπου όπως είπε ακόμη και τη νύχτα εφοριακοί εισέβαλαν σε επιχειρήσεις.

Πηγή: http://www.skai.gr


Ετικέτες για αναζήτηση κάρτες πλαστικό χρήμα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο