Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο ΣΕΒ Παρουσίασε το νέο του λογότυπο

18 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το νέο Λογότυπο και τη νέα του Ταυτότητα παρουσίασε επίσημα, ο ΣΕΒ σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη 17 Ιουλίου 2007, στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των επιχειρήσεων - μελών του και προσωπικοτήτων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Το νέο Λογότυπο και τη νέα του Ταυτότητα παρουσίασε επίσημα, ο ΣΕΒ σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη 17 Ιουλίου 2007, στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των επιχειρήσεων - μελών του και προσωπικοτήτων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η παρουσίαση του νέου Λογοτύπου και της Ταυτότητας του ΣΕΒ, ολοκληρώνει έναν δημιουργικό κύκλο αλλαγών που αφορούσαν στο καταστατικό και στη μετονομασία του Συνδέσμου σε «ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων & βιομηχανιών», οι οποίες και υπερψηφίστηκαν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της 24ης Μαΐου  2007.

Οι αλλαγές αυτές σηματοδοτούν τη βούληση του ΣΕΒ να εκφράσει τη νέα επιχειρηματική Ελλάδα που αντιπροσωπεύουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις που παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας, προσαρμόζονται δυναμικά στις ανάγκες και προκλήσεις των καιρών και δημιουργούν ανάπτυξη, σιγουριά και προοπτική για όλους.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης