Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τρ. Αλεξιάδης: Μεταφορά του φορολογικού βάρους από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, στα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα

Παρέμβαση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

"Κανένας δεν είναι ευτυχής για την φορολογική πολιτική που ακολουθούμε".

"Στα θέματα της φορολογίας υλοποιούμε την συμφωνία η οποία έχει ψηφισθεί. Επειδή υπάρχει μιά λογική για φοροκαταιγίδα, φοροκαταστροφή, δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν γνωρίζουν κάποιοι ότι στο τέλος κάθε χρόνου έχουμε αυτούς τις φορολογικές επιβαρύνσεις (τέλη κυκλοφορίας, δόση φόρου εισοδήματος, δόση ΕΝΦΙΑ).

"Τα θέματα της φορολογικής πολιτικής είναι θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση, και θα κουβεντιαστούν, δεν έχουν κλείσει εντελώς."

"Σε ότι αφορά την φορολογία, θέλω να βεβαιώσω τους πολίτες ότι ο στόχος της κυβέρνησης ο οποίος θα φανεί τις επόμενες ημέρες, είναι να υπάρχουν τέτοιες δράσεις και τέτοια μέτρα από το υπ.Οικονομικών, για την μεταφορά του φορολογικού βάρους από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, στα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα."

"Δεν θεωρούμε πλούσιο όποιον έχει ετήσιο ατομικό εισόδημα 30.000, αλλά δεν είναι φτωχός αυτός που έχει τέτοιο εισόδημα."

Ετικέτες για αναζήτηση ΕΝΦΙΑ φορολόγηση Αλεξιάδης εισοδήματα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο