Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση προθεσμίας προσφοράς συνδρομητικών υπηρεσιών

Σύσσωμη η ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN

Έχοντας υπόψη:

1. Τα άρθρα 20 και 21 του καταστατικού της εταιρείας.

2. Τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης περί ανάθεσης αρμοδιοτήτων στην επιστημονική ομάδα του κόμβου.

3. Τις διατάξεις των άρθρων 30 και 31 του καταστατικού της εταιρείας με τις οποίες παρέχεται εξουσιοδότηση στους υπεύθυνους να παρατείνουν με απόφασή τους, τις προθεσμίες που σχετίζονται με την προσφορά των συνδρομητικών υπηρεσιών του κόμβου.

4. Τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 15, 20 και 58 του άγραφου νόμου.

5. Την ανάγκη διευκόλυνσης των συναδέλφων που ζητούν εναγωνίως την επιμήκυνση της περιόδου της σχετικής προσφοράς.

6. Το γεγονός ότι με την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του  προϋπολογισμού της επιχείρησης.

αποφασίζουμε:

1. Η προθεσμία της προσφοράς των συνδρομητικών υπηρεσιών του κόμβου παρατείνεται μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2015. Σχετικά με τη νέα καταληκτική ημερομηνία της προσφοράς, ισχύουν όσα προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του Κ.Φ.Δ. (ν. 4174/2013).

2. Η απόφαση να δημοσιευτεί σε ευκρινές σημείο της ιστοσελίδας του κόμβου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο