Ειδήσεις Τεχνολογία

Θα καθυστερήσει το SP1 για τα Vista

Αν και η κυκλοφορία του πρώτου Service Pack για τα Vista αναμενόταν τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο, κάτι...τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, "η Microsoft προσδοκά ότι η beta έκδοση του SP...

Θα καθυστερήσει το SP1 για τα Vista

     
Αν και η κυκλοφορία του πρώτου Service Pack για τα Vista αναμενόταν τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο, κάτι...τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, "η Microsoft προσδοκά ότι η beta έκδοση του SP θα είναι διαθέσιμη στο τέλος της χρονιάς". Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η κυκλοφορία του SP1 θα μετατεθεί για την επόμενη χρονιά. Πέρυσι, ο Bob Mugila της Microsoft είχε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα η κυκλοφορία του SP1 θα συμπέσει με τη διάθεση του Windows Server 2008 [με κωδική ονομασία Longhorn]. Η νέα έκδοση server των Windows είναι προς το παρόν στο στάδιο δοκιμών beta 3, ενώ ήδη χρησιμοποιείται από το Microsoft.com.
 
 Τόσο τα Vista όσο και τα Server 2008 βασίζονται στον ίδιο κώδικα – στα Server 2003. Φυσικά, η ανάπτυξη των Server 2008 συνεχίστηκε και μετά την κυκλοφορία των Vista. Πιθανότατα κάποιες από τις βελτιώσεις που έχουν ενσωματωθεί στα Server 2008 θα συνδυαστούν με τα security patches της Microsoft για να σχηματίσουν τo Vista SP1.
 
 Με την κυκλοφορία του SP1, οι μεγάλες επιχειρήσεις αναμένεται να στραφούν στη χρήση των Vista.
 
 Πώς εμπλέκεται το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στην όλη υπόθεση; Η Google κατήγγειλε ότι το Desktop Search των Vista συνιστά ουσιαστικά αθέμιτο ανταγωνισμό και έτσι το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει απαιτήσει από τη Microsoft να υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές στο SP1 που να διευκολύνουν τις ανταγωνιστικές προτάσεις desktop search να αντικαταστήσουν πλήρως το Windows Desktop Search της ίδιας.
Πηγή E-portal.gr

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο