Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. - Αίτημα για Παράταση υποβολής καταστάσεων για τις πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης για το Α΄ εξάμηνο του 2007

Παρακαλούμε πολύ να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων καυσίμων ( η οποία λήγει στις 20/07/2007) μέχρι και την 31η Αυγούστου 2007, καθώς πρόκειται για υποβολή στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά για επεξεργασία και έλεγχο και δεν επηρεάζουν την πορεία των δημοσίων εσόδων.

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Προς τον:

Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών
Κο Μπέζα Αντώνιο

Κοινοποίηση:
Διεύθυνση Κ.Β.Σ.
Κα Γυφτάκη Μαρία

Θέμα: Παράταση υποβολής καταστάσεων για τις πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης για το Α΄ εξάμηνο του 2007
Αρ. πρωτοκ. Εξερχομένου 127
Αθήνα: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2007

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Παρακαλούμε πολύ να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων  καυσίμων ( η οποία λήγει στις 20/07/2007) μέχρι και την 31η Αυγούστου 2007, καθώς πρόκειται για υποβολή στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά  για επεξεργασία και έλεγχο και δεν επηρεάζουν την πορεία των δημοσίων εσόδων.
Όμως τα μέλη μας που θα υλοποιήσουν την σχετική υποχρέωση των χιλιάδων βενζινοπωλών ανά την Ελλάδα είναι επιφορτισμένα με μια σειρά άλλα καθήκοντα πλέον επείγοντα και σημαντικά με προθεσμίες που λήγουν έως 31/07/2007 όπως είναι:
-    η υποβολή των περιοδικών δηλώσεων του Φ.Π.Α. Β΄ τριμήνου για επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία ΑΆ και Β΄ και Ιουνίου για βιβλία ΓΆ κατηγορίας,
-    υποβολή ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών για το Β΄ τρίμηνο
-    υποβολή δηλώσεων INTRASTAT
-    η απόδοση μιας μεγάλης σειράς παρακρατούμενων φόρων για το Γ΄ δίμηνο ή για τον Ιούνιο
-    η υποβολή της Α.Π.Δ.  Β΄ τριμήνου στο Ι.Κ.Α. ,
-    υποβολή και καταβολή του τέλους 2% για τα εστιατόρια κλπ  
-    η έκδοση μισθοδοσιών για τις άδειες και τα επιδόματα αδείας των υπαλλήλων  κ.λ.π.

υποχρεώσεις που γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να αναβληθούν (για διάφορους λόγους) και πρέπει να εκτελεσθούν κατά προτεραιότητα
Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η ικανοποίηση του αιτήματος μας.
 
 Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας
             
Πανίδης  Αβραάμ                                                   Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο