Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών

Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών, υπό τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΤΟΥΣ 2007», ανακοίνωσε το υπουργείο Απασχόλησης.

Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών


Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών, υπό τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΤΟΥΣ 2007», ανακοίνωσε το υπουργείο Απασχόλησης.

Το πρόγραμμα έρχεται ως συνέχεια του αντίστοιχου προγράμματος «ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 2006», οι 4.000 θέσεις του οποίου καλύφθηκαν και προκειμένου να απαντηθεί η αυξημένη ζήτηση που υπήρχε για το πρόγραμμα αυτό.

Στο πρόγραμμα δύνανται να ενταχθούν νέοι επιστήμονες ιατροί, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί και λοιποί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών, καθώς και απόφοιτοι Σχολών Τεχνολογικών εφαρμογών των ΤΕΙ που παρέχουν υπηρεσίες, εντασσόμενες στα ελεύθερα επαγγέλματα. Από τις 6.000 θέσεις, ποσοστό 60% θα καλυφθεί από γυναίκες.

Το ποσό της επιχορήγησης από τον ΟΑΕΔ για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία καθορίζεται στα 12.000 ευρώ, με έμφαση στους νέους της περιφέρειας.

Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο