Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυτοματοποίηση της απόδοσης ΚΑΚ και της ανάρτησης σχετικής ανακοίνωσης στο πεδίο Δημοσιότητα Γ.Ε.ΜΗ. με την αίτηση καταχώρισης του αποδεικτικού υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος

Σύμφωνα με την απόφαση 440/17.9.15, το Εποπτικό Συμβούλιο του Γ.Ε.ΜΗ., στην συνεδρίασή του της 16/9/2015, αποφάσισε ότι, στις περιπτώσεις που, οι μη Κεφαλαιουχικές εταιρίες (Ατομικές. Ο.Ε, Ε.Ε. Συνεταιρισμοί κ.λ.π), υποβάλλουν στο ΓΕΜΗ αιτήσεις καταχώρισης «του αποδεικτικού υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος», σύμφωνα με το άρθρο 5 της ΚΥΑ 79752/30.12.2014 (ΦΕΚ 3623/Β/31-12-2014), η εφαρμογή του συστήματος του ΓΕΜΗ θα πρέπει, μετά από έλεγχο, τόσο για την συμπλήρωση των πεδίων της αίτησης (και ειδικά του πεδίου που καταχωρίζεται ο αριθμός του αποδεικτικού υποβολής της φορολογικής δήλωσης) όσο και για την εξόφληση του σχετικού τέλους καταχώρισης της αντίστοιχης αίτησης, να αποδίδει αυτόματα ΚΑΚ και να αναρτά επίσης αυτόματα σχετική ανακοίνωση στο πεδίο "Δημοσιότητα".


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΕΜΗ αποδεικτικό δήλωσης


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο