Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Βουλή: Τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ

Την τροποποίηση του κανονισμού των ΕΛΓΑ, προκειμένου να συμπεριληφθούν περισσότερες ασθένειες και κίνδυνοι για την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, μελετά η κυβέρνηση - δήλωσε στη Βουλή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Δ. Τσιόγκα....

Βουλή: Τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ
Την τροποποίηση του κανονισμού των ΕΛΓΑ, προκειμένου να συμπεριληφθούν περισσότερες ασθένειες και κίνδυνοι για την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, μελετά η κυβέρνηση - δήλωσε στη Βουλή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Δ. Τσιόγκα.

 
Ο κ. Κοντός αρνήθηκε την αποζημίωση των αγροτών των Τρικάλων για καταστροφές που υπέστησαν από επιδρομές σμηνών κορακιών, σημειώνοντας πως οι καταστροφές αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμες και αντιμετωπίσιμες . Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ανέφερε ο κος Κοντός, «έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ για να συμπεριλάβουμε και άλλες ασθένειες και κινδύνους στη ζωική και φυτική παραγωγή».
«Σύντομα θα είμαστε σε θέση να φέρουμε σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο