Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προετοιμάζεται η ηλεκτρονική υποβολή των ενδικοφανών προσφυγών

Με την απόφαση Δ.ΟΡΓ.Β. 1120738 ΕΞ 2015/15.9.2015 και σύμφωνα με το πόρισμα της Ομάδας Έργου, που συστάθηκε με την αριθ. Δ.ΟΡΓ.Β 1150505 ΕΞ 2014/12.11.2014 απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Γ.Γ.Δ.Ε., για την δημιουργία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υποστήριξης της Δ.Ε.Δ., το οποίο εγκρίθηκε, την 19-5-2015, από την Γενική Γραμματέα, συγκροτείται Ομάδα Εργασίας για την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υποστήριξης της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών.

Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι:

α) ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για την επιχειρησιακή υποστήριξη της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) που θα αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις, για:

αα) την ηλεκτρονική υποβολή ενώπιον της Δ.Ε.Δ. των ενδικοφανών προσφυγών και την καταχώριση των δεδομένων τους,

ββ) την εσωτερική διαχείριση και την παρακολούθηση από την Δ.Ε.Δ. της εξέλιξης της πορείας των υποβαλλόμενων ενδικοφανών προσφυγών,

γγ) την καταγραφή από την Δ.Ε.Δ. και την παρακολούθηση της πορείας και εξέλιξης των ενδίκων βοηθημάτων και μέσων που ασκούνται μετά από την έκδοση απόφασης επί ενδικοφανούς προσφυγής, ενώπιον των τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και του Συμβουλίου της Επικρατείας και

δδ) την άντληση στατιστικών στοιχείων από τις παραπάνω λειτουργίες.

β) ο σχεδιασμός των δράσεων και η καταγραφή των ενεργειών και απαιτήσεων για:

αα) την ένταξη του εν λόγω συστήματος στα ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα της Γ.Γ.Δ.Ε. και την διασύνδεσή του με αυτά,

ββ) την εγκατάστασή του κεντρικά στις υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπουργείου Οικονομικών (Γ.Γ.Π.Σ. και Δ.Υ. Υπ. Οικ.),

γγ) την υποστήριξη της λειτουργίας του συστήματος από προσωπικό της Γ.Γ.Π.Σ. και Δ.Υ. Υπ. Οικ.,

γ) η αποτύπωση των αρχιτεκτονικών απαιτήσεων υποδομής και ασφαλείας του συστήματος,

δ) η διερεύνηση του κόστους για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για την εγκατάσταση και υποστήριξη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (Ο.Π.Σ.), στις περιπτώσεις που αυτός δεν είναι διαθέσιμος από την Γ.Γ.Π.Σ. και Δ.Υ. Υπ. Οικ. και

ε) η αποτύπωση χρονοδιαγράμματος και των προαπαιτούμενων ενεργειών για την εγκατάσταση του Ο.Π.Σ. και την θέση αυτού σε παραγωγική λειτουργία.

Η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2015.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο