Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αρχίζει την 24η Σεπτεμβρίου 2015 το μακροχρόνιο φορολογικό σεμινάριο «Ελληνική Φορολογία» από την Pwc
Δελτίο Τύπου
Ημερομηνία: 17 Σεπτεμβρίου 2015

Επικοινωνία: Αριστείδης Πανολαρίδης, PwC
Τηλ: 210 6874559
email: [email protected]

1 Σεπτεμβρίου 2015: Έναρξη : «Ελληνική Φορολογία» από την Pwc Training Services

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2015 – Αρχίζει την 24η Σεπτεμβρίου 2015 το μακροχρόνιο φορολογικό σεμινάριο «Ελληνική Φορολογία».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά, έχει διάρκεια 400 ωρών και διοργανώνεται από το εκπαιδευτικό τμήμα της PwC, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και λειτουργεί με τη μορφή του Κέντρου δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ 1).
(Αριθμός αδείας: 2100539 - Διακριτικός Τίτλος : PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS SOLUTIONS Α.Ε Κε.Δι.Βι.Μ. 1)

Είναι πλήρως επικαιροποιημένο με τις τελευταίες εξελίξεις στη φορολογική νομοθεσία όπως ενδεικτικά ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (Νόμος 4172/2013) και ο νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας (Νόμος 4174/2013), καθώς και με οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί στις διδασκόμενες ενότητες μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος (Ιούνιος 2016)

Στην ύλη περιλαμβάνονται όλες οι κύριες φορολογίες και παράλληλα παρουσιάζονται θεματολογίες που ήδη ενδιαφέρουν άμεσα τις ελληνικές επιχειρήσεις, Φοροτεχνικούς και Δικηγόρους όπως:

• Transfer Pricing (Ενδοομιλικές συναλλαγές),
• Thin capitalization Rules (Κανόνες υποκεφαλαιοδότησης),
• Deffered Taxation (Αναβαλλόμενη Φορολογία),
• Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Νόμος 4308/2014) συμπεριλαμβανομένης της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
• Ενδικοφανής Προσφυγή
• Θέματα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Είσπραξη, Ανακοπή, Ρυθμίσεις, Κατασχέσεις κ.λ.π.)
• International Taxation (Διεθνής Φορολογία): Συγκριτική παρουσίαση των φορολογικών συστημάτων άλλων χωρών και
• Tax Planning (Φορολογικός Σχεδιασμός): Για την εξοικείωση των συμμετεχόντων στο φορολογικό σχεδιασμό μέσα στο πολύπλοκο περιβάλλον των επιχειρήσεων

Επιδοτείται από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%).
Πληροφορίες συμμετοχής: www.pwctraining.gr |τηλ.: 210 6874790
Τόπος Διεξαγωγής:
Λεωφόρος Κηφισίας 260 και Κόδρου, Χαλάνδρι

###

Σχετικά με την ανακοίνωση
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Α. Πανολαρίδη, τηλ 210 687 4559,
email: [email protected]

Σχετικά με την PwC
Η PwC Ελλάδας βοηθά επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν έργο που έχει την αξία που αναζητούν. Είμαστε μέλος του δικτύου εταιρειών της PwC, ένα δίκτυο με 169.000 στελέχη σε περισσότερες από 158 χώρες. Οι άνθρωποί μας δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο, στην Ελλάδα και παγκοσμίως, στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Έχουμε γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και απασχολούμε περισσότερους από 800 εργαζόμενους. Πείτε μας τι έχει αξία για σας και μάθετε ακόμα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας, www.pwc.com/gr.

© 2015 PricewaterhouseCoopers Business Solutions AE. Με επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.
Η επωνυμία ‘PwC’ αναφέρεται στην εταιρεία μέλος του δικτύου στην Ελλάδα, και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αναφέρεται στο δίκτυο των εταιρειών μελών της PwC. Κάθε εταιρεία μέλος αποτελεί μια ξεχωριστή νομική οντότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.pwc.com/structure.


Ετικέτες για αναζήτηση PwC


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο