Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η Epsilon Net μόνη εταιρία πληροφορικής National Champion για 3η συνεχόμενη χρονιάΓια το 2015-2016, η Epsilon Net γίνεται η μοναδική εταιρία πληροφορικής στην Ελλάδα που για 3η συνεχόμενη χρονιά συγκαταλέγεται στους National Champions της χώρας των European Business Awards. Φέτος, η Epsilon Net διεκδικεί μια θέση στις δέκα καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς», ενώ πέρσι εκλέχθηκε National Champion στην κατηγορία «Καινοτομία» και πριν 2 χρόνια, ο πρόεδρος της εταιρίας, κος Ιωάννης Μίχος, συγκαταλέχθηκε στους δέκα κορυφαίους επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας για το 2014, όπως επίσης και η αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί η Epsilon Net, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης, αποτέλεσαν το βασικό κριτήριο επιλογής της εταιρίας ως National Champion. Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος στο διαγωνισμό πήραν μέρος 32.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης.

Τα European Business Awards είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ευρώπης. Διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο