Ολοκλήρωση κωδικοποίησης του Π.Δ/τος 111/2014 «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών»

Οικονομικές Ειδήσεις

16 Σεπτέμβριος 2015
Taxheaven.gr

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η κωδικοποίηση του Π.Δ. 111/2014 «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών».

Στις σχετικές αποφάσεις του εν λόγω Προεδρικού Διατάγματος έχουν προστεθεί οι σημαντικότερες αποφάσεις για τις μεταβιβάσεις αρμοδιοτήτων, τις εξουσιοδοτήσεις υπογραφής και τον ανακαθορισμό καθ' ύλην αρμοδιότητας τμημάτων διαφόρων Διευθύνσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι για να δείτε όλους τους κωδικοποιημένους νόμους του κόμβου θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα του κόμβου"Ηλεκτρονικό Αρχείο νόμων και αποφάσεων".

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι πλέον στο φορολογικό αρχείο του κόμβου υπάρχουν πάνω από 200 πλήρως κωδικοποιημένοι νόμοι, από την αρχική τους δημοσίευση έως και σήμερα, ανά παράγραφο και θα προστίθενται διαρκώς και νέοι σημαντικοί νόμοι που άπτονται του επαγγέλματος του λογιστή-φοροτεχνικού. 

Το στοιχείο αυτό καθώς και η πληθώρα καινοτομικών και αποκλειστικών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες, καθιστούν τη "φορολογική τράπεζα" του κόμβου ως κορυφαίο εργαλείο εργασίας για λογιστές, οικονομολόγους, εφοριακούς υπαλλήλους, ελεγκτές, υπαλλήλους υπουργείων, στελέχη επιχειρήσεων, κ.α.

Δείτε περισσότερα για το φορολογικό αρχείο και συνολικά για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου ΕΔΩ