Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Μεταστέγαση των γραφείων του Ο.Α.Ε.Ε. του Πύργου Ηλείας σε κτίριο του Ο.Α.Ε.Δ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εθνικής Αντίστασης 8, Άνω Καλαμάκι, e-mail: [email protected]

Αθήνα, 16-9-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα στέγασης των υπηρεσιών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στον Πύργο Ηλείας, δόθηκε σήμερα, μετά από στενή και αποτελεσματική συνεργασία των διοικήσεων του ΟΑΕΔ και του ΟΑΕΕ κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Συγκεκριμένα, μετά από γόνιμες προσπάθειες της Διοικήτριας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κυρίας Μαρίας Καραμεσίνη, του Διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου και των αρμόδιων υπηρεσιών τους, αποφασίστηκε η μεταστέγαση των γραφείων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών σε κτίριο του ΟΑΕΔ, εντός του οικισμού «ΠΥΡΓΟΣ V».

Με την απόφαση αυτή λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα για τον ΟΑΕΕ αφού μέχρι πρότινος, τα γραφεία εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του στον Πύργο Ηλείας βρίσκονταν στον 4ο όροφο πολυκατοικίας (στην οδό Πατρών 12 – 14) και λειτουργούσαν με μεγάλα προβλήματα λόγω της μη λειτουργίας ανελκυστήρα. Το πρόβλημα αυτό είχε γίνει γνωστό στην Διοίκηση του ΟΑΕΕ κατά την πρώτη επίσκεψη του κ. Πετρόπουλου στην περιοχή, τον περασμένο Απρίλιο.

Έκτοτε, άμεσα, ξεκίνησε σειρά επαφών με τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ούτως ώστε η υπηρεσία του ΟΑΕΕ στον Πύργο Ηλείας να μεταστεγαστεί σε κτίριο του ΟΑΕΔ (πρ. ΟΕΚ) εντός του οικισμού «ΠΥΡΓΟΣ V» (Πατρών 172 – 174). Οι διοικήσεις τους συμφώνησαν στην παραχώρηση χώρου από κτίριο του οικισμού αυτού στον ΟΑΕΕ με χρησιδάνειο για 10 χρόνια και με δυνατότητα περαιτέρω χρονικής παράτασης. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών προχώρησαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες (μεταφορά αρχείου και εξοπλισμού, διαμόρφωση και καλλωπισμός εσωτερικού και περιβάλλοντος χώρου).

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στην Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κυρία Μαρία Καραμεσίνη και τον Διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο και πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της λειτουργίας των γραφείων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών εντός του οικισμού «ΠΥΡΓΟΣ V», παρουσία τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και των κοινωνικών εταίρων.

Σύμφωνα με τους Διοικητές των δύο δημόσιων φορέων άσκησης κοινωνικής πολιτικής, η απόδοση λύσης στο χρόνιο πρόβλημα στέγασης των υπηρεσιών του ΟΑΕΕ επιβεβαιώνει ότι όταν υπάρχει βούληση τότε είναι δυνατή η αντιμετώπιση ζητημάτων τα «βάλτωναν» τις τελευταίες δεκαετίες.


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΑΕΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο