Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ έδωσε στην Ελλάδα ο Φαλτσιανί

Νέα συνάντηση με τους Έλληνες εισαγγελείς θα έχει μετά τις εκλογές ο Ερβε Φαλτσιανί, ο Γαλλοϊταλός εξπέρ της πληροφορικής στην τράπεζα HSBC που αποκάλυψε τη λίστα με χιλιάδες ονόματα καταθετών που φέρονται να έχουν μεταφέρει και αδήλωτα κεφάλαια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Εφημερίδα των Συντακτών», στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή  ο Φαλτσιανί παρέδωσε στους Έλληνες εισαγγελείς ένα στικάκι που περιλάμβανε στοιχεία που είχαν ζητήσει οι ελληνικές αρχές και αφορούν τουλάχιστον οκτώ πρόσωπα. Από το ηλεκτρονικό αρχείο φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα και εταιρείες που, σε πολλές περιπτώσεις, έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα ο Ερβέ Φαλτσιανί τονίζει πως στην πρόσφατη συνάντησή του με Έλληνες εισαγγελείς κατάλαβε πως είχαν βρει σημαντικά στοιχεία στα οποία πρόσθεσαν και νεότερα.

Πηγή News.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο