Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ηλεκτρονική Υποβολή Καταστάσεων για Πωλήσεις Πετρελαίου

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007 παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των Καταστάσεων για Πωλήσεις Θέρμανσης ή Πετρελαίου Diesel Θέρμανσης, που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο εξαμήνο του 2007....

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Θέμα: «Ηλεκτρονική Υποβολή Καταστάσεων για Πωλήσεις Πετρελαίου Θέρμανσης ή Πετρελαίου Diesel Θέρμανσης (εφαρμογή e-καύσιμα)»

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007 παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των Καταστάσεων για Πωλήσεις Πετρελαίου Θέρμανσης ή Πετρελαίου Diesel Θέρμανσης, που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το
πρώτο εξαμήνο του 2007.
Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1050/21-3-2006, η ηλεκτρονική υποβολή μπορεί να γίνει μέχρι και τις 20 Ιουλίου 2007.
Η υπηρεσία αποτελεί περιεχόμενο της ενότητας On Line Υπηρεσίες - Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις – e-Καύσιμα του ιστοχώρου www.gsis.gr της Γ.Γ.Π.Σ.

Της ηλεκτρονικής υποβολής προηγείται η συμπλήρωση της Συγκεντρωτικής Κατάστασης, με τη χρήση του σχετικού προγράμματος της Γ.Γ.Π.Σ., το οποίο διατίθεται δωρεάν από την αρχική σελίδα του ιστοχώρου www.gsis.gr, στην ενότητα Ελεύθερα προγράμματα της Γ.Γ.Π.Σ. για τους χρήστες - Καταστάσεις για Πωλήσεις
Πετρελαίου Θέρμανσης (πρόγραμμα για τη δημιουργία του αρχείου προς υποβολή.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο